Skip to main content

Vi hjelper deg med alt av bilglass

Steinsprut eller skadet bilglass? Vi hjelper deg når uhellet er ute, reparerer og skifter alt av bilglass uansett merke og modell. Alt av frontruter, bakruter, sideruter og speil på personbiler, bobiler campingvogner, varebiler, busser og lastebiler. Vi monterer også ekstra sideruter på varebiler dersom det er behov for det.

Ta kontakt

Reparasjon av steinsprutskader

Steinsprutskade er kostnadsfritt for alle som har kasko eller delkasko. Nessø glass tar seg av all kontakt med forsikringsselskapet ditt, dette vil ikke påvirke egenandel eller bonus. Venter du til ruta sprekker, må du betale egenandel. Hos oss tilbyr vi gratis også lånebil når du setter igjen bilen for ruteskift.

Ta kontakt

AmCar og veteranbiler

Nessø Glass og Håndtverk-service AS tilbyr fagmessig utførelse og gunstige priser på skifte av frontruter og annet glass på AmCar og veteranbiler. Skaffer det meste av gummilister og klips til restaurering av gamle kjøretøyer.

Ta kontakt

Lånebil

Hos oss tilbyr vi gratis lånebil når du setter igjen bilen for ruteskift.

Ta kontakt

Buss og trailer

Med over 40 års erfaring har vi høy kompetanse på bytte av alle typer glass til bil, buss og lastebil. Vår spesialitet er vindusruter til tyngre kjøretøy.

Ta kontakt

Bobil

Bilglass til bobil er også noe vi kan hjelpe deg med. Vi utfører reparasjon effektivt, uansett bilmerke og modell.

Ta kontakt
Nessø Glass og
Håndtverk-service AS

Mandag – Fredag
07.00 – 15.30

Kirkegata 75 D
7600 Levanger
Levanger

920 55 907
firmapost@nessoglass.no
Org nr: 984 364 687