Skip to main content

Bygningsglass & vindu

Dugger vinduene dine mellom glassene, eller på innsiden? Da har du kanskje et punktert vindu! Nye isoleringsglass får du kjøpt og montert hos oss. Energispareglass er mer miljøvennlig, og gir varmere inneklima og lavere strømregning

Ta kontakt

Fordeler med nye vindusglass

Er vinduene mer enn 30 år gamle bør dere vurdere å bytte ut glassene eller hele vinduet.

Med nye vindusglass får du:

  • Redusert varmetap og kald trekk
  • Bedre inneklima
  • Lavere strømregning

Alle typer vindu

Vi leverer og monterer glass til de fleste typer vinduer:

  • Selvrensende vindu
  • Aluminiumsvinduer
  • Toppsving vindu
  • Skyvevindu
  • Vinduer med sprosser
  • Hele glassfasader
  • PVC vinduer

Isoleringsglass

Dette glasset består av to eller tre glassflater med en mellomliggende avstandsprofil. Varmeisolasjonen kan bedres ved at mellomrommet fylles med en gass. Edelgassene argon og krypton kan utvinnes fra luft.

Ta kontakt

Energiglass

Holder varmen inne, isolerer mot kulde og er miljøvennelig. Energispareglass er ikke bare et spørsmål om komfort og strømregning, men også et spørsmål om forbedring av vårt felles miljø på en enkel og effektiv måte.

Ta kontakt

Lydisolerende glass

Det er utviklet isolerglass spesielt beregnet til lyd- og støydempende formål. Det første grunnleggende prinsipp i lydisolerende isolerglass i asymmetri og oppbyggingen. Den enkleste lydruten er et isolerglass bestående av to lag med glass, hvor det ene laget med glass er tykkere enn det andre.

Ta kontakt

Sikkerhetsglass

Bruk av sikkerhets- og sikringsglass endrer ikke glassets energimessige egenskaper vesentlig i forhold til vanlig 2-lags isolerglass. Nesten alle isolerglass med sikkerhets- og sikringsglass kan også oppfylle funksjoner som energisparing, solavskjerming og lydisolering. Finnes både som herdet glass og laminert glass.

Ta kontakt

Selvrensende glass

Pilkington Activ™ har blitt testet i henhold til Europeisk standard NS-EN 1096-5 og kan nå offisielt kalles selvrensende glass. Pilkington Activ™ bidrar til et bedre og renere miljø. Skadelige nitrogenoksider brytes ned i ufarlige og lett oppløselige nitrater som vaskes bort når det regner.
Vinduspuss er en jobb man gjerne vil slippe. Det selvrensende glasset har en unik dobbeltvirkende funksjon som bruker naturens egne krefter til å holde glasset rent for organisk smuss. Den aktiverte glassoverflaten innebærer også at gjenværende smuss skylles bort når det regner, uten at regnet etterlater seg sjenerende tørkeflekker. Det eneste som behøves er dagslys og vann. Er ikke regn nok hjelper du bare til med hageslangen.

Kildeinfo: Glassfakta 2021 fra Pilkington

Ta kontakt
Nessø Glass og
Håndtverk-service AS

Mandag – Fredag
07.00 – 15.30

Kirkegata 75 D
7600 Levanger
Levanger

920 55 907
firmapost@nessoglass.no
Org nr: 984 364 687